• Home
  • Dansk
  • Øllebrød med jordbærsorbet og flødeskum
Øllebrød med jordbærsorbet og flødeskum

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Sorbet
500 g jordbær
100 g sukker
Øllebrød
200-300 g mørkt, daggammelt rugbrød
½ porter
Lidt vand
2 spsk cognac
Rørsukker til at smage til med
¼ l fløde til anretning

Øllebrød med jordbærsorbet og flødeskum

Af: Christoffer Sørensen / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Når du skal lave din jordbærsorbet, blender du jordbær og sukker og sigter pulpen gennem en finmasket trådsi. Kør sorbeten i en ismaskine. Hvis du ikke har en ismaskine, fryser du sorbeten i fryseren.

2
Færdig

Derefter

Kog brødet ‘mørt’ under låg, og smag øllebrøden til med rørsukker og cognac. Den må ikke være for sød.

3
Færdig

Og

Pisk fløden til et let cremet skum.

4
Færdig

Til sidst

Anret et par skefulde øllebrød med en kugle jordbærsorbet og flødeskum.

previous
Hirsegrød, hyldeblomst, vanilje og grønne jordbær
next
Glaserede, pressede jordbær med saltet karamelis og sukkerroesirup

Add Your Comment