500 g nye kartofler | |
100 g oliven | |
1 bdt. rucola | |
½ dl olivenolie | |
2 dl grøntsagsfond | |
1 citron | |
2 store portobellosvampe | |
Skal fra 1 citron | |
½ bdt. rosmarin | |
½ bdt. timian | |
4 dl rapsolie | |
2 dl champagneeddike | |
3 fed hvidløg | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstStart med at tænde ovnen på 150 grader. Når ovnen er varm, bages olivenerne i cirka 2 timer. |
2 Færdig | DerefterSkrub herefter dine kartofler godt for jord. Kog dem i letsaltet vand, til de lige akkurat er møre. |
3 Færdig | OgRist portobellosvampene på en pande med en smule fedtstof. Varm olie og eddike op med rosmarin, timian og hvidløg. Hæld olie/eddikeblandingen over svampene, og lad dem trække i 20 minutter. |
4 Færdig | OgBlend rucola med grøntsagsfond og olivenolie – smag til med salt, peber og citron. |
5 Færdig | Til sidstNår olivenerne er færdigbagte, hakkes de fint og drysses over kartoflerne. |