Nuggets med søde kartofler

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

500 g søde kartofler
1½ dl havremælk
1 dl hvedemel
2 tsk paprika
1 tsk chili, flager eller stødt
2 - 3 dl rasp
2 spsk olie
salt og friskkværnet peber
Barbecue sauce
2 spsk ketchup
2 spsk olie
1 tsk sennep
1 tsk grillkrydderi
salt og friskkværnet peber
½ dl olivenolie
1 spsk citronsaft

Nuggets med søde kartofler

Af: Michala Kramer / Foto: PR. / Bog: Vegansk Aftensmad

De her nuggets jeg ville altså have med for at vise dig, hvor lækre nuggets med grøntsager kan smage. Serveret med ekstra dyppelse og snask. I øvrigt, så kan søde kartofler sagtens erstattes med mindre stykker af græskar eller butternut squash. Processen er helt den samme.

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Forvarm ovnen på 180 grader. Skær de søde kartofler ud i mindre stykker (bestem selv, om du vil beholde skrællen på). Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen 15 minutter, til de er møre, men stadig faste.Lad dem køle af.

2
Færdig

DEREFTER

Kom mælk og mel i en skål og rør det grundigt sammen til en dej. Bland rasp, paprika og chili i en anden skål. Dyp først stykkerne i dejen, lad dem dryppe af og vend dem til sidst i raspen. Sørg for, at de er godt dækkede til over det hele. Læg dem tilbage på bagepladen og hæld lidt olie ovenpå. Bag dem i cirka 15-18 minutter, til de er gyldne på toppen og sprøde i kanterne. Rør ingredienserne til barbecuesaucen sammen i en skål og smag til med salt og friskkværnet peber.

previous
Chokolade med pecannødder og kirsebær
next
Grønne linser og grønkål med grøn karry

Add Your Comment