3-4 forårsløg, fintsnittede | |
koldt vand | |
1 pakke sobanudler (150 g) | |
Dressing | |
1 spsk. eddike | |
1 tsk. flydende honning | |
3 spsk. miso | |
2 tsk. ristet sesamolie | |
1 tsk. revet ingefær | |
2 spsk. citronsaft | |
1 spsk. vand | |
Fyld | |
250 g broccoliasparges | |
1 lille bundt asparges | |
2-3 dl friske ærter | |
1 håndfuld sukkerærter | |
ristede sesamfrø | |
limebåde |
Det mest populære i mit hus er denne nudelsalat. Pak den med kiks og frugt, bær eller andre lækkerier.
1 Færdig | FørstKom de snittede forårsløg i isvand, og sæt det i køleskab indtil brug. Kog nudlerne efter pakkens anvisning. Rør en dressing af eddike, honning, miso og soja, sesamolie, ingefær, citronsaft og vand. Smag til. |
2 Færdig | DerefterDamp broccoliaspargesene i lidt kogende saltet vand i 1-2 minutter. Skyl dem i koldt vand, og lad dem dryppe af. Knæk enderne af aspargesene, og snit dem i skrå skiver. |
3 Færdig | Til sidstVend nudlerne med misodressingen, forårsløgene, aspargesbroccoli, asparges og to slags ærter. Anret salaten i bøtter, drys med sesamfrø, og pak med limebåde. TIP: Jeg bruger en brun misopasta baseret på byg, men du kan vælge din favorit. Find miso hos helsekosten og i dit asiatiske supermarked. Husk at vælge øko! |