Nudelsalat med asparges og miso

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

3-4 forårsløg, fintsnittede
koldt vand
1 pakke sobanudler (150 g)
Dressing
1 spsk. eddike
1 tsk. flydende honning
3 spsk. miso
2 tsk. ristet sesamolie
1 tsk. revet ingefær
2 spsk. citronsaft
1 spsk. vand
Fyld
250 g broccoliasparges
1 lille bundt asparges
2-3 dl friske ærter
1 håndfuld sukkerærter
ristede sesamfrø
limebåde

Nudelsalat med asparges og miso

Af: Louisa Lorang fra bogen 'Grønne madpakker'

Det mest populære i mit hus er denne nudelsalat. Pak den med kiks og frugt, bær eller andre lækkerier.

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kom de snittede forårsløg i isvand, og sæt det i køleskab indtil brug. Kog nudlerne efter pakkens anvisning. Rør en dressing af eddike, honning, miso og soja, sesamolie, ingefær, citronsaft og vand. Smag til.

2
Færdig

Derefter

Damp broccoliaspargesene i lidt kogende saltet vand i 1-2 minutter. Skyl dem i koldt vand, og lad dem dryppe af. Knæk enderne af aspargesene, og snit dem i skrå skiver.

3
Færdig

Til sidst

Vend nudlerne med misodressingen, forårsløgene, aspargesbroccoli, asparges og to slags ærter. Anret salaten i bøtter, drys med sesamfrø, og pak med limebåde.

TIP: Jeg bruger en brun misopasta baseret på byg, men du kan vælge din favorit. Find miso hos helsekosten og i dit asiatiske supermarked. Husk at vælge øko!

previous
Svampetoast med solbær og cremefraiche
next
Pizzasnurrer med squash og tomat

Add Your Comment