Multibønnesalat | |
1 rødløg | |
1 fed hvidløg | |
3 spsk olivenolie | |
3 spsk vineddike | |
600 g kogte bønner, gerne en blanding af flere slags | |
200 g grønne bønner | |
50 g rucola | |
100 g babyspinat | |
150 g edamamebønner | |
Salt og peber | |
100 g feta | |
100 g grønne oliven | |
Tilbehør | |
200 g grovbrød |
1 Færdig | FørstHak rødløg og hvidløg fint og rør dem sammen med olie og eddike i en stor skål. Vend de kogte bønner i dressingen. |
2 Færdig | DerefterNip de grønne bønner og kog dem i letsaltet vand i 4 minutter. Lad dem dryppe af i en sigte, mens de køler af. |
3 Færdig | OgSkyl og tør rucola og spinat. Vend grønne bønner, edamamebønner, rucola og spinat sammen med de kogte bønner og dressingen. |
4 Færdig | Til sidstSmag salaten til med salt og peber. Smuldr fetaen på toppen af salaten og drys med oliven. Servér salaten med brød. |