Multinbønnesalat med feta og oliven

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Multibønnesalat
1 rødløg
1 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
3 spsk vineddike
600 g kogte bønner, gerne en blanding af flere slags
200 g grønne bønner
50 g rucola
100 g babyspinat
150 g edamamebønner
Salt og peber
100 g feta
100 g grønne oliven
Tilbehør
200 g grovbrød

Multinbønnesalat med feta og oliven

Opskrift og foto: fra bogen 'Geniale grønne proteiner' af Anders Nedergaard og Christine Bille Nielsen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Hak rødløg og hvidløg fint og rør dem sammen med olie og eddike i en stor skål. Vend de kogte bønner i dressingen.

2
Færdig

Derefter

Nip de grønne bønner og kog dem i letsaltet vand i 4 minutter. Lad dem dryppe af i en sigte, mens de køler af.

3
Færdig

Og

Skyl og tør rucola og spinat. Vend grønne bønner, edamamebønner, rucola og spinat sammen med de kogte bønner og dressingen.

4
Færdig

Til sidst

Smag salaten til med salt og peber. Smuldr fetaen på toppen af salaten og drys med oliven. Servér salaten med brød.

previous
Chili sin carne med amarant
next
Cappucino med kanel og et twist af lime

Add Your Comment