Mirjam Fiechters poussiner

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 poussiner
Rasp
1½ dl fløde
1 stor tsk grovkornet sennep
Salt og peber
Paprika
Revet citronskal fra en halv citron
3-4 tsk friske krydderurter (eksempelvis estragon, salvie, rosmarin, lavendel eller timian)
1 fed hvidløg - fintskåret

Mirjam Fiechters poussiner

Af: Myriam Zumbühl / Foto: Danny Christensen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Varm en ovn op til 180 grader, og bland alle ingredienserne sammen fra fløde til hvidløg.

2
Færdig

Derefter

Smør dine poussiner med blandingen, og drys godt med rasp over fuglene.

3
Færdig

Til sidst

Bag dem midt i ovnen i cirka 50 minutter, indtil de er sprøde.

previous
Æbleskive-engle
next
Hanna Fiechters perlehøns med salvie

Add Your Comment