• Home
  • Dansk
  • Mascarponesorbet med rabarbergranité og citronverbena
Mascarponesorbet med rabarbergranité og citronverbena

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Mascarponesorbet
200 g sukker
3 dl vand
Saft fra 1 citron
250 g mascarpone
Granité
2 dl rabarbersaft Find opskriften i arkivet eller linket i toppen af opskriften.
Pynt
1 potte citronverbena

Mascarponesorbet med rabarbergranité og citronverbena

Af: Helle Brønnum Carlsen og Louise Beck Brønnum (fra bogen SÆSON)

Sådan gør du

Her er grundopskriften på rabarbersaft, som du skal bruge til granitéen.

1
Færdig

Først

Varm langsomt sukker og vand op, indtil sukkeret er opløst, og sluk derefter. Pisk mascarpone med en håndmikser, til den er luftig. Pres citronsaft ned i den afkølede sukkersirup. Pisk siruppen ind i mascarponecremen, til den er glat og uden klumper. Kom det i en boks og i fryseren med jævnlig omrøring, eller rør på en ismaskine, og stil det på frys.

2
Færdig

Derefter

Kom også rabarbersaft i fryseren. Tag begge dele ud 15-20 min. før servering.

3
Færdig

Til sidst

Riv rabarbersaften med en gaffel til fin puddersne. Form mascarponesorbet til kugler, kom granité henover, og pynt med blade fra citronverbena.

previous
Cakenhagen-drømmekage
next
Rabarbersaft

Add Your Comment