Mandelhorn

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

250 g 10 oz marcipan marcipan
125 g 5 oz mandelmel mandelmel
2 spsk. 2 tablespoon flormelis flormelis
1 1 æggehvide æggehvide
75 g 3 oz mandel- eller hasselnøddeflager mandel- eller hasselnøddeflager
PYNT
50 g 2 oz smeltet, mørk chokolade smeltet, mørk chokolade

Mandelhorn

Af: Louisa Lorang fra bogen Småkager

Bittesmå mandelhorn, der er lige til at hapse fra småkagedåsen. Jeg kan godt lide dem helt små, som her, men du kan sagtens gøre dem større, og så give dem et minut eller to længere i ovnen.

Tip: Småkagerne er glutenfri

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Riv marcipanen, og bland den med mandelmel og sukker. Saml massen med æggehvide.

2
Færdig

DEREFTER

Afvej dejen til små stykker a 10 g, og tril dem til ca. 6 cm lange pølser.
Form små horn af dejen.

3
Færdig

OG

Tænd ovnen på 185 grader varmluft.

4
Færdig

OG

Knus mandelflagerne let, og rul hornene i dem. Fordel mandelhornene på bageplader med bagepapir.

5
Færdig

OG

Bag mandelhornene i ovnen i 8-11 minutter, til de er let gyldne. Lad dem køle helt af på bagepladerne.

6
Færdig

TIL SIDST

Pynt mandelhornene med smeltet chokolade, og lad den stivne, inden du pakker dem i kagedåser, eller spiser dem.

previous
Espresso-biscotti
next
Alkoholfri cocktail: Guilty Pleasure

Add Your Comment