250 g marcipan | |
125 g mandelmel | |
2 spsk. flormelis | |
1 æggehvide | |
75 g mandel- eller hasselnøddeflager | |
PYNT | |
50 g smeltet, mørk chokolade |
Bittesmå mandelhorn, der er lige til at hapse fra småkagedåsen. Jeg kan godt lide dem helt små, som her, men du kan sagtens gøre dem større, og så give dem et minut eller to længere i ovnen.
Tip: Småkagerne er glutenfri
1 Færdig | FØRSTRiv marcipanen, og bland den med mandelmel og sukker. Saml massen med æggehvide. |
2 Færdig | DEREFTERAfvej dejen til små stykker a 10 g, og tril dem til ca. 6 cm lange pølser. |
3 Færdig | OGTænd ovnen på 185 grader varmluft. |
4 Færdig | OGKnus mandelflagerne let, og rul hornene i dem. Fordel mandelhornene på bageplader med bagepapir. |
5 Færdig | OGBag mandelhornene i ovnen i 8-11 minutter, til de er let gyldne. Lad dem køle helt af på bagepladerne. |
6 Færdig | TIL SIDSTPynt mandelhornene med smeltet chokolade, og lad den stivne, inden du pakker dem i kagedåser, eller spiser dem. |