• Home
  • Dansk
  • Mandelcreme, grønkål, rosenkål og soja
Mandelcreme, grønkål, rosenkål og soja

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

200 g spanske mandler
3 spsk smør
2 dl vand
1 dl fløde
1 citron
1 pose grønkål
100 g spanske mandler, smuttede
4 spsk svampesoja
Salt
Peber

Mandelcreme, grønkål, rosenkål og soja

Af: Marcus Lund / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Rist de spanske mandler i 1 spiseskefuld smør ved lav varme. Når de er let brune, tilsætter du vand. Lad mandlerne simre i cirka 10 minutter. Tilsæt fløde, og lad det simre et par minutter mere. Blend det hele, og smag til med salt, peber og citronsaft.

2
Færdig

Derefter

Varm en sauterpande op med vand og resten af smørret. Når det er varmt, tilsætter du grønkål og damper kålen under låg i cirka 1 minut. Når den har fået lidt varme, damper du den færdig uden låg. Når den er blevet mørk, tilsætter du sojaen, og glaserer kålen i den. Tag kålen op af panden, og lad den dryppe lidt af. Skru varmen helt op, og steg hurtigt rosenkålen som blade på panden. De skal blot have lidt farve.

3
Færdig

Til sidst

Anret mandelpuréen i en dyb tallerken, læg kålen over, og hæld også soja/dampe-lagen over. Hak lidt mandler og drys over. Spis, mens det er varmt.

previous
Ceviche af havtaske, koriander, avocado og spidskål
next
Dådyr, grønkålspuré, sprød grønkål, østers og blåbær

Add Your Comment