200 g spanske mandler | |
3 spsk smør | |
2 dl vand | |
1 dl fløde | |
1 citron | |
1 pose grønkål | |
100 g spanske mandler, smuttede | |
4 spsk svampesoja | |
Salt | |
Peber |
1 Færdig | FørstRist de spanske mandler i 1 spiseskefuld smør ved lav varme. Når de er let brune, tilsætter du vand. Lad mandlerne simre i cirka 10 minutter. Tilsæt fløde, og lad det simre et par minutter mere. Blend det hele, og smag til med salt, peber og citronsaft. |
2 Færdig | DerefterVarm en sauterpande op med vand og resten af smørret. Når det er varmt, tilsætter du grønkål og damper kålen under låg i cirka 1 minut. Når den har fået lidt varme, damper du den færdig uden låg. Når den er blevet mørk, tilsætter du sojaen, og glaserer kålen i den. Tag kålen op af panden, og lad den dryppe lidt af. Skru varmen helt op, og steg hurtigt rosenkålen som blade på panden. De skal blot have lidt farve. |
3 Færdig | Til sidstAnret mandelpuréen i en dyb tallerken, læg kålen over, og hæld også soja/dampe-lagen over. Hak lidt mandler og drys over. Spis, mens det er varmt. |