• Home
  • Efterår
  • Lynstegt tun med stegte jordskokker, urter og ærtepuré
Lynstegt tun med stegte jordskokker, urter og ærtepuré

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 stk. friske tunbøffer
16 stk. jordskokker, vaskede
300 g grønne ærter (frost)
25 g smør
2-3 stilke frisk timian
2 spsk olivenolie
Saften af 1 citron
4 håndfulde brøndkarse
Salt og peber

Lynstegt tun med stegte jordskokker, urter og ærtepuré

Af: Mads Persson / Foto: Ulf Svane

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Halvér jordskokkerne på langs, og vend dem i citronsaft, timian og olie.

2
Færdig

Derefter

Varm en tykbundet pande godt op, og steg jordskokkerne ved høj varme, så de brunes godt af.

3
Færdig

Og

Giv de frosne ærter et kort opkog, hæld vandet fra, og blend ærterne med smør, salt og peber til en flot, lind, grøn masse.

4
Færdig

Og

Vend tunbøfferne i en spiseskefuld olivenolie, krydr dem med salt, peber og citron.

5
Færdig

Og

Varm en grillpande godt op, og steg tunbøfferne cirka 1-2 minutter på hver side, så de er rosa i midten.

6
Færdig

Til sidst

Servér en tunbøf på ærtepuréen med de stegte jordskokker ved siden af samt brøndkarse på toppen.

previous
Tatar med urtemayo og sennepscreme
next
Persillerodssuppe med kørvelolie og gulerodschips

Add Your Comment