4 stk. friske tunbøffer | |
16 stk. jordskokker, vaskede | |
300 g grønne ærter (frost) | |
25 g smør | |
2-3 stilke frisk timian | |
2 spsk olivenolie | |
Saften af 1 citron | |
4 håndfulde brøndkarse | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstHalvér jordskokkerne på langs, og vend dem i citronsaft, timian og olie. |
2 Færdig | DerefterVarm en tykbundet pande godt op, og steg jordskokkerne ved høj varme, så de brunes godt af. |
3 Færdig | OgGiv de frosne ærter et kort opkog, hæld vandet fra, og blend ærterne med smør, salt og peber til en flot, lind, grøn masse. |
4 Færdig | OgVend tunbøfferne i en spiseskefuld olivenolie, krydr dem med salt, peber og citron. |
5 Færdig | OgVarm en grillpande godt op, og steg tunbøfferne cirka 1-2 minutter på hver side, så de er rosa i midten. |
6 Færdig | Til sidstServér en tunbøf på ærtepuréen med de stegte jordskokker ved siden af samt brøndkarse på toppen. |