• Home
  • Grønt
  • Lyn-kombucha-syltede rødløg med peber, chili og laurbær.
Lyn-kombucha-syltede rødløg med peber, chili og laurbær.

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

3 3 rødløg rødløg
1 L 1 L sur kombucha sur kombucha
0,5 dl 0,5 dl sukker sukker
5 - 10 5 - 10 peberkorn peberkorn
2 2 tørrede chilier tørrede chilier
2 2 laurbærblade laurbærblade

Lyn-kombucha-syltede rødløg med peber, chili og laurbær.

Af: Malene Rossil / Foto: PR

Tip: Husk: Når du sylter med kombucha, så har du lidt mindre eddikesyre, som ikke holder lige så længe som når du eddikesylter.

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Hak 3 rødløg i ringe eller på langs og kog 1 liter kombucha op til kogepunktet, med 1 dl. god sukker.

2
Færdig

DEREFTER

Tilsæt 5 – 10 kort peber, 2 tørrede chilier og 2 laurbærblade.

3
Færdig

TIL SIDST

Hæld den varme lage over dine rødløg, luk glasset og begynd du blot at spise af dine lynsyltede rødløg et par timer efter du har sat dem over.

previous
Filotærte med karryblomkål
next
Figen-balsamico af sur kombucha

Add Your Comment