• Home
  • Forret
  • Lun tomatsalat med mozzarella og grønt fra haven
Lun tomatsalat med mozzarella og grønt fra haven

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

600 g små, søde tomater
3 spsk balsamico
3 spsk olivenolie
2 tsk honning
1 tsk salt
2 dl quinoa
2 forårsløg
1 frisk mozzarella
1 håndfuld basilikumblade

Lun tomatsalat med mozzarella og grønt fra haven

Af: Mette Helbæk / Foto: Stine Christiansen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skyl tomaterne, og kom dem op i et ildfast fad eller en foliebakke. Rør balsamico, olivenolie, honning og salt sammen, og fordel dressingen over tomaterne.

2
Færdig

Derefter

Sæt fadet/bakken på grillen ved indirekte varme, eller tilbered i ovnen. Det tager cirka 10 minutter, før tomaterne er lune, men stadig hænger sammen. Rør godt rundt i dem, og krydr med salt og peber.

3
Færdig

Til sidst

Kog quinoaen efter anvisningerne på posen, og snit forårsløgene fint. Vend de lune tomater med quinoa, forårsløg og basilikum. Sørg for at få al dressingen med. Fordel mozzarellaen ovenpå (riv den fra hinanden med fingrene), og servér.

previous
Grillede jomfruhummere med chiliolie
next
Avocadojuice