Luftig chokolade | |
325 g Ocoa-chokolade | |
400 g fløde | |
200 g æggehvider | |
Hasselnøddeis | |
285 g mælk | |
140 g dextrose | |
300 g vand | |
10 g sukker | |
100 g flormelis | |
10 g valleprotein | |
20 g æggeblomme | |
100 g hasselnøddepasta |
1 Færdig | Luftig chokolade1. Kog fløden op, og hæld den over chokoladen. Tilsæt æggehvider, og bland sammen. Fyld massen på sifonflaske ved stuetemperatur med 2 patroner. 2. Sprøjt nu chokoladen i vakuumkasser - 170 gram i hver. Vakumér, og husk at lukke for låget. Sættes på frost, indtil de skal bruges. |
2 Færdig | Hasselnøddeis1. Mælk, vand og sukker varmes op til 60 grader. Tilsæt de restende ingredienser, og blend massen til 80 grader på en thermomix, inden du sigter den. 2. Herefter rører du isen til iscreme på en ismaskine. |
3 Færdig | AnretningHasselnøddeisen formes som en kugle og lægges i 4 dybe skåle, inden den dækkes med stykker af luftig chokolade. |