Luftig chokolade og hasselnøddeis

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Luftig chokolade
325 g Ocoa-chokolade
400 g fløde
200 g æggehvider
Hasselnøddeis
285 g mælk
140 g dextrose
300 g vand
10 g sukker
100 g flormelis
10 g valleprotein
20 g æggeblomme
100 g hasselnøddepasta

Luftig chokolade og hasselnøddeis

Af: Ronny Emborg

Sådan gør du

1
Færdig

Luftig chokolade

1. Kog fløden op, og hæld den over chokoladen. Tilsæt æggehvider, og bland sammen. Fyld massen på sifonflaske ved stuetemperatur med 2 patroner.

2. Sprøjt nu chokoladen i vakuumkasser - 170 gram i hver. Vakumér, og husk at lukke for låget. Sættes på frost, indtil de skal bruges.

2
Færdig

Hasselnøddeis

1. Mælk, vand og sukker varmes op til 60 grader. Tilsæt de restende ingredienser, og blend massen til 80 grader på en thermomix, inden du sigter den.

2. Herefter rører du isen til iscreme på en ismaskine.

3
Færdig

Anretning

Hasselnøddeisen formes som en kugle og lægges i 4 dybe skåle, inden den dækkes med stykker af luftig chokolade.

previous
Chokolademousse
next
Stegt jordskokpuré, svinenakke, forårsløg og kirsebær

Add Your Comment