Lisa Fiechters marinerede andebryst

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 store eller 4 små andebryster (ca. 800 g)
3 store fed hvidløg
2 bdt. frisk koriander
Juice af 4 lime
Revet skal fra 1 lime
1 tsk bouillonpulver
Jordnøddeolie til stegning
Mel til panering

Lisa Fiechters marinerede andebryst

Af: Myriam Zumbühl / Foto: Danny Christensen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kom hvidløg, koriander, limejuice, limeskal og bouillonpulver i en blender, og blend det meget fint.

2
Færdig

Derefter

Skær andebrysterne i små stykker, og lad dem marinere i blandingen i 1-2 timer. Si marinaden fra, og vend stykkerne i mel.

3
Færdig

Til sidst

Steg dem forsigtigt i olien i cirka 10 minutter, til de er sprøde og gyldne.

previous
Hanna Fiechters perlehøns med salvie
next
Oksetatar med karamelliserede løg, brombærvinaigrette og estragonolie

Add Your Comment