1 lammebov, udbenet | |
4 dl vand | |
1 løg | |
1 gulerod | |
4 fed hvidløg | |
½ selleri | |
Salt | |
1 romainesalat | |
100 g kantareller | |
1 spsk smør | |
50 g persille | |
100 g babyspinat | |
3 dl hønsefond (afkølet) | |
Isterninger |
1 Færdig | FørstSkær løg, gulerod, hvidløg, selleri og lammebov i grove tern, og braiser med vand ved 70 grader i ovnen natten over. Læg herefter i pres, og lad de braserede ingredienser køle ned. Skær nu ud i ønskede stykker. Ved servering steges stykkerne på en pande ved høj varme, så de flade sider karamelliseres flot. Drys med salt. |
2 Færdig | DerefterSkær salaten ud i 8 stykker. Steg hurtigt på en tør pande. Rens kantarellerne, og steg dem 3-4 minutter i smør. |
3 Færdig | OgLav persilleolie ved at bringe en gryde med vand i kog og gøre en skål med isterninger klar. Blanchér persille og spinat i vandet i cirka 1 minut, og kom det straks op i skålen med isvand. Vrid persille og spinat fri for vand, og blend med hønsefond. Sigt væsken, og kassér siens indhold. |
4 Færdig | Til sidstAnret lam, salat og kantareller oven på persillesaucen. |