Lammebov med kantareller og stegt romaine

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 lammebov, udbenet
4 dl vand
1 løg
1 gulerod
4 fed hvidløg
½ selleri
Salt
1 romainesalat
100 g kantareller
1 spsk smør
50 g persille
100 g babyspinat
3 dl hønsefond (afkølet)
Isterninger

Lammebov med kantareller og stegt romaine

Af: Søren Selin og Nicolaj Køster / Foto: Stine Christiansen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær løg, gulerod, hvidløg, selleri og lammebov i grove tern, og braiser med vand ved 70 grader i ovnen natten over. Læg herefter i pres, og lad de braserede ingredienser køle ned. Skær nu ud i ønskede stykker. Ved servering steges stykkerne på en pande ved høj varme, så de flade sider karamelliseres flot. Drys med salt.

2
Færdig

Derefter

Skær salaten ud i 8 stykker. Steg hurtigt på en tør pande. Rens kantarellerne, og steg dem 3-4 minutter i smør.

3
Færdig

Og

Lav persilleolie ved at bringe en gryde med vand i kog og gøre en skål med isterninger klar. Blanchér persille og spinat i vandet i cirka 1 minut, og kom det straks op i skålen med isvand. Vrid persille og spinat fri for vand, og blend med hønsefond. Sigt væsken, og kassér siens indhold.

4
Færdig

Til sidst

Anret lam, salat og kantareller oven på persillesaucen.

previous
Jomfruhummer med røget kartoffel
next
Chokolade-hasselnøddessert

Add Your Comment