1 ds røget laks | |
10 babykartofler | |
3-4 spsk cremefraiche | |
salt og peber | |
dijonsennep | |
citron | |
1 lille løg | |
3-4 radiser | |
3-4 spsk. grønne ærter | |
friske krydderurter dild, purløg, estragon, mynte og lign |
3-4 radiser
3-4 spsk. grønne ærter
Friske krydderurter – dild, purløg, estragon, mynte og lign
1 Færdig | FØRSTÅbn dåsen med laks, og sigt olien fra - gem den til at smage til med. |
2 Færdig | DEREFTERKog kartoflerne møre, men med bid, i saltet vand, og lad dem afkøle, inden du piller dem. |
3 Færdig | OGSmag cremefraichen til med salt, peber, dijonsennep og lidt citronsaft. |
4 Færdig | OGHak løget fint, og skær radiserne i skiver på langs. Halvér kartoflerne, og vend dem med cremefraichedressingen sammen med det finthakkede løg. |
5 Færdig | OGAnret kartoffelsalaten i en dyb tallerken, og pluk og fordel derpå laksen. Fordel grønne ærter og radiser i salaten, dryp med lidt af lakseolien, og garnér med friske krydder¬urter og revet citronskal. |