Lakridsskumfiduser

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

10 blade husblas
koldt vand
Desuden
120 g koldt vand
400 g sukker
250 g lys sirup
1 nip salt
20 - 25g lakridspulver
flormelis

Lakridsskumfiduser

Hjemmelavede skumfiduser er skægt at lave. Det er noget værre klister – men resultatet er noget helt andet end de skumfiduser, man kan købe. Vær opmærksom på, at du skal bruge et sukkertermometer til denne opskrift.
Opskriften er på ca. 50 stk.

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Udblød husblassen i koldt vand i ca. 10 minutter.

2
Færdig

DEREFTER

Kom imens 120 g vand, sukker, sirup og salt i en gryde og lad det simre stille og roligt over medium varme. Lad massen koge op til 115 grader.

3
Færdig

OG

Klem vandet fra husblassen og kom den i sukkermassen. Vær sikker på, at den er helt opløst. Hæld massen over i en røreskål. Pisk massen (på røremaskine) i ca. 10 minutter, eller til den er tyk og luftig. Tilsæt lakrids.

4
Færdig

TIL SIDST

Kom bagepapir i en bradepande (ca. 20 cm x 30 cm) og drys bagepapiret med flormelis.
Fordel skummassen med en palet. Den er tyk og svær at få glat, så fortvivl ikke over det. Det er kun hyggeligt, at man kan se, dine skumfiduser er hjemmelavede. Lad skumfiduserne sætte sig natten over.

5
Færdig

TIP

TIP Skær bare alle skumfiduserne. Lad dem tørre på køkkenbordet natten over. De danner en lidt hård overflade, og derefter er de nemmere at pakke.

previous
Baileys Chocolate Luxe
next
Wannabe-Toffifee

Add Your Comment