La veille (fransk citroncreme)

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

110 g hele æg
120 g flormelis
4 g citronskal fra økologisk citron
80 g citronsaft
175 g smør

La veille (fransk citroncreme)

Af: Frederik Bille Brahe / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med citronsaft, citronskal og flormelis. Leger massen op til 83 grader i vandbad under konstant piskning.

2
Færdig

Til sidst

Fjern skålen fra vandbadet, og pisk nu smørret i lidt ad gangen i små tern. Når alt smørret er inkorporeret, køler du cremen ned. Cremen kan bruges på brød ved siden af en god yoghurt – faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser.

previous
Æg som på La Paloma
next
Onsen tamago med sherry/sellerisuppe

Add Your Comment