• Home
  • Fjerkræ
  • Kyllingelår med champignon, julesalat og linser
Kyllingelår med champignon, julesalat og linser

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 udbenede kyllingeoverlår
150 g små brune champignon
1 stor julesalat, halve- ret på langs og i både
1 porre i tynde skiver
2 spsk olivenolie
1 stor håndfuld hakket dild
salt og peber
100 g kogte grønne linser
1 1/2 dl cremefraiche
citronsaft

Kyllingelår med champignon, julesalat og linser

Af: Anne van der Merwede / Foto: PR

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Læg champignon, julesalat og porre i et ovnfast fad, der er stort nok til, at alle ingredienserne kan ligge i ét lag. Vend grøntsagerne med lidt olie og halvdelen af dilden. Krydr med salt og peber.

2
Færdig

DEREFTER

Læg kyllingekødet øverst, drys det med salt og peber, og dryp med olie. Sæt fadet i en 180 °C varm ovn i 25 minutter.

3
Færdig

OG

Tag fadet ud af ovnen, og tilsæt de kogte linser og cremefraiche. Vend det med grøntsagerne – der skal ikke noget på kyllingekødet. Sæt fadet i ovnen igen i 10 minutter, til kødet er mørt, og cremefraichen bobler.

4
Færdig

TIL SIDST

Tag fadet ud, dryp med citronsaft, og drys med resten af dilden.

previous
Torsk med pistacie-topping og farverige grøntsager
next
Tagliolini med vongole

Add Your Comment