1 dåse økologisk kokosmælk | |
2 kapsler probiotika evt. ahornsirup, stevia eller andet sødemiddel |
1 Færdig | FØRSTRyst dåsen med mælk godt. Åben den og hæld mælken ned i et skoldet syltetøjsglas. |
2 Færdig | DerefterÅben probiotika-kapslerne og drys indholdet ned i mælken. |
3 Færdig | OgLæg et osteklæde eller tyndt viskestykke hen over glasset og spænd det fast med en elastik. |
4 Færdig | OgLad yoghurten stå i 24-48 timer og gære et lunt sted. Jo længere yoghurten står, jo tykkere vil den blive. Jo varmere klimaet omkring yoghurten er, jo hurtigere vil det gå. Det er let at lave yoghurt om sommeren, når stuetemperaturen er 23 °C eller derover. |
5 Færdig | Til sidstNår yoghurten har fået den ønskede konsistens, skruer du et låg på syltetøjsglasset og opbevarer det på køl. På køl bliver yoghurten tykkere endnu. Yoghurten kan holde sig omkring 1 uge på køl. |