350 g grovvalsede havregryn | |
50 g mandelsplitter eller -flager | |
50 g mandelmel | |
50 g kokosmel | |
½ tsk havsalt | |
200 g smør | |
6 spsk honning | |
1 æg |
1 Færdig | FørstTænd ovnen på 180 grader, og smelt smørret sammen med honningen. Pisk ægget i, bland alle de resterende ingredienser sammen med smørblandingen, og tryk dejen ned i en form med bagepapir. |
2 Færdig | DerefterBag nu dejen i cirka 25 minutter, indtil den er gylden og sprød. Bliver den for mørk i overfladen, skruer du ned til 150 grader og lader den bage yderligere, indtil den er færdig. |
3 Færdig | Til sidstTag den ud af formen, og skær den i snitter. De kan enten smuldres og indgå som det sprøde indslag sammen med blodappelsinfileter og letpisket flødeskum eller fungere som en god gumlekage, når man trænger til et sødt energikick. Opbevar dem i en lufttæt beholder ved stuetemperatur. |