• Home
  • Bagværk
  • Kokos-mandelsnitter med flødeskum og friske blodappelsiner
Kokos-mandelsnitter med flødeskum og friske blodappelsiner

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

350 g grovvalsede havregryn
50 g mandelsplitter eller -flager
50 g mandelmel
50 g kokosmel
½ tsk havsalt
200 g smør
6 spsk honning
1 æg

Kokos-mandelsnitter med flødeskum og friske blodappelsiner

Af: Cecilie Sofie Svensson og Mette Helbæk / Foto: Stine Christiansen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Tænd ovnen på 180 grader, og smelt smørret sammen med honningen. Pisk ægget i, bland alle de resterende ingredienser sammen med smørblandingen, og tryk dejen ned i en form med bagepapir.

2
Færdig

Derefter

Bag nu dejen i cirka 25 minutter, indtil den er gylden og sprød. Bliver den for mørk i overfladen, skruer du ned til 150 grader og lader den bage yderligere, indtil den er færdig.

3
Færdig

Til sidst

Tag den ud af formen, og skær den i snitter. De kan enten smuldres og indgå som det sprøde indslag sammen med blodappelsinfileter og letpisket flødeskum eller fungere som en god gumlekage, når man trænger til et sødt energikick. Opbevar dem i en lufttæt beholder ved stuetemperatur.

previous
Appelsincarpaccio med appelsinblomstvand og mynte
next
Rugcrackers

Add Your Comment