Knivmuslingtatar

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 net knivmuslinger
1 kinaradise
1 potte rødsyre
2 spsk sesamolie
2 spsk yuzusaft
1 lille stykke ingefær
1 håndfuld koriander
1 lime
1 citron
Salt og peber

Knivmuslingtatar

Af: Marcus Lund Sandemann / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Rengør knivmuslingerne, kassér, hvis skallen er flækket. Fjern muslingerne fra skallen med en urtekniv eller lille palet. Skyl dem i koldt vand. Hak dem groft. Lav en marinade af sesamolie, yuzusaft, revet ingefær, hakket koriander, limesaft, citronskal og salt og peber.

2
Færdig

Til sidst

Marinér muslingerne i marinaden. Rengør skallerne, så man kan anrette tataren i skallerne. Skær kinaradisen på et mandolinjern, og anret den sammen med tataren. Læg rødsyren på til sidst og servér.

previous
Løgbouillon, blæksprutte, stegte løg og bacon
next
Jomfruhummer, agurk, soja og persille

Add Your Comment