Knivmuslinger med soja-ingefær

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 dåse små knivmuslinger
1/2 dl + lidt ekstra olivenolie
1/2 fed hvidløg
½ tsk. frisk ingefær
¼ dl sojasauce
lidt saft og revet skal fra 1 lime
1 forårsløg
frisk basilikum
flagesalt

Knivmuslinger med soja-ingefær

Af: Martin Grøndal / Foto: Chris Tonnesen

Knivmuslinger. Hvad skal vi med dem? Spise dem, naturligvis. De har en perfekt smag og størrelse til mødet med de varme asiatiske smagsgivere her.

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Åbn dåsen med knivmuslinger, og hæld lagen fra.

2
Færdig

DEREFTER

Varm en pande op, så den er meget varm. Vend knivmuslingerne i lidt olivenolie, og steg dem i 30 sekunder på den ene side. Sluk derefter for blusset, og træk straks panden væk fra varmen.

3
Færdig

OG

Vend muslingerne med knust hvidløg og fintrevet ingefær, og anret dem. Dryp olivenolie, sojasauce, limesaft og revet limeskal over knivmuslingerne, og pynt med fintskåret forårsløg og frisk basilikum. Drys lidt flagesalt på toppen.

previous
Quiche med muslinger
next
Kærnemælkssorbet med hybenrose og rabarber

Add Your Comment