1 dåse små knivmuslinger | |
1/2 dl + lidt ekstra olivenolie | |
1/2 fed hvidløg | |
½ tsk. frisk ingefær | |
¼ dl sojasauce | |
lidt saft og revet skal fra 1 lime | |
1 forårsløg | |
frisk basilikum | |
flagesalt |
Knivmuslinger. Hvad skal vi med dem? Spise dem, naturligvis. De har en perfekt smag og størrelse til mødet med de varme asiatiske smagsgivere her.
1 Færdig | FØRSTÅbn dåsen med knivmuslinger, og hæld lagen fra. |
2 Færdig | DEREFTERVarm en pande op, så den er meget varm. Vend knivmuslingerne i lidt olivenolie, og steg dem i 30 sekunder på den ene side. Sluk derefter for blusset, og træk straks panden væk fra varmen. |
3 Færdig | OGVend muslingerne med knust hvidløg og fintrevet ingefær, og anret dem. Dryp olivenolie, sojasauce, limesaft og revet limeskal over knivmuslingerne, og pynt med fintskåret forårsløg og frisk basilikum. Drys lidt flagesalt på toppen. |