2 løg | |
4 fed hvidløg | |
1-2 peberfrugter | |
1-2 squash | |
1-2 auberginer | |
En håndfuld friske krydderurter eller 2 tsk. tørrede, fx timian, oregano eller basilikum | |
Olie | |
2 dåser cherrytomater eller flåede tomater | |
2 ½ dl grøntsagsbouillon | |
3 spsk tomatpuré | |
2 tsk paprika | |
1 nip sukker | |
Salt, peber |
1 Færdig | FørstPil og hak løg og hvidløg. Skær peberfrugt, squash og auberginer i tern, inden du plukker urterne. Varm en sjat olie på en pande, og sauter løg og hvidløg i et par minutter, til løgene er klare. Kom resten af grøntsagerne på panden, og sauter videre i et par minutter. |
2 Færdig | DerefterKom tomater (mos nogle af dem med grydeskeen), grøntsagsbouillon, tomatpuré, urter og paprika i gryden, og lad det hele simre i 15-20 minutter under jævnlig omrøring. |
3 Færdig | OgTilsæt lidt vand, hvis retten bliver for tør undervejs. Smag til med salt og peber samt eventuelt et nip sukker. |
4 Færdig | Til sidstNyd din ratatouille med godt brød, pasta eller ris. |