• Home
  • Efterår
  • Klassisk ratatouille med peberfrugt, squash og auberginer
Klassisk ratatouille med peberfrugt, squash og auberginer

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 løg
4 fed hvidløg
1-2 peberfrugter
1-2 squash
1-2 auberginer
En håndfuld friske krydderurter eller 2 tsk. tørrede, fx timian, oregano eller basilikum
Olie
2 dåser cherrytomater eller flåede tomater
2 ½ dl grøntsagsbouillon
3 spsk tomatpuré
2 tsk paprika
1 nip sukker
Salt, peber

Klassisk ratatouille med peberfrugt, squash og auberginer

Af: Nadia Mathiasen fra bogen 'Flere kødfrie dage' / Foto: Chris Tonnesen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Pil og hak løg og hvidløg. Skær peberfrugt, squash og auberginer i tern, inden du plukker urterne. Varm en sjat olie på en pande, og sauter løg og hvidløg i et par minutter, til løgene er klare. Kom resten af grøntsagerne på panden, og sauter videre i et par minutter.

2
Færdig

Derefter

Kom tomater (mos nogle af dem med grydeskeen), grøntsagsbouillon, tomatpuré, urter og paprika i gryden, og lad det hele simre i 15-20 minutter under jævnlig omrøring.

3
Færdig

Og

Tilsæt lidt vand, hvis retten bliver for tør undervejs. Smag til med salt og peber samt eventuelt et nip sukker.

4
Færdig

Til sidst

Nyd din ratatouille med godt brød, pasta eller ris.

previous
Grøntsagstærte med spidskål
next
Helstegt blomkål med brunet smørsauce med soja, ingefær og chili

Add Your Comment