Kentucky Buck

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 cl Bulleit Bourbon
2 cl rød portvin infuseret med tørrede jordbær
1 cl tonka-sirup
1,5 cl citronsaft
Ginger ale

Kentucky Buck

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Du starter med at lave din infuserede portvin ved at lægge nogle tørre jordbær i en rød portvin og lade det trække natten over.

2
Færdig

Derefter

Tonka-siruppen laver du af en enkel sirup, hvor du varmer 2 dele vand op med 1 del sukker. Herefter tilsætter du lidt malede tonka-bønner og lader det trække i cirka 20 minutter på lav varme.

3
Færdig

Til sidst

Hæld nu alt i en shaker med is undtagen - ginger ale. Ryst hårdt i 5 sekunder, sil cocktailen over i et highball-glas med frisk is, og fyld derefter glasset op med Ginger Ale. Pynt til sidst med mynte og kanelstang.

previous
Zacapa Negroni
next
Talisker Cobbler

Add Your Comment