• Home
  • Dansk
  • Kartofler med rygeost, radiser og karse
Kartofler med rygeost, radiser og karse

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

8 små kartofler, kogt, så der er 'bid' i
4 radiser, skåret i papirtynde skiver
1 lille bakke frisk karse
200 g rygeost
1 tsk akaciehonning
2 spsk mælk
Saften og skrællen af en økologisk citron
Salt og peber
2 skiver rugbrød

Kartofler med rygeost, radiser og karse

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Rør rygeostcremen af ost, honning, citronsaft og -skræl, mælk samt salt og peber.

2
Færdig

Til sidst

Smør først rygeosten på madderne, og læg dernæst skiver af kartofler på. Til sidst topper du med tynde skiver radise og masser af frisk karse.

previous
Rødbedetatar med æggeblomme, pastinakchips og peberrodsfløde
next
Grillet kyllingebryst med græskarcreme, avocado og brombær

Add Your Comment