• Home
  • Dansk
  • Kartoffelsalat med diverse syltede sager og kartoffelcreme
Kartoffelsalat med diverse syltede sager og kartoffelcreme

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

400 g æggeblommekartofler
Syltede grønne jordbær, hyldeblomst, svampe og asier
100 g sæsonens svampe
4 fed hvidløg
2 dl sødmælk
Olivenolie
Blomsterkarse

Kartoffelsalat med diverse syltede sager og kartoffelcreme

Af: Erik Pedersen / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kog ¾ af kartoflerne møre i saltet vand, og skær dem derefter i små firkanter.

2
Færdig

Derefter

Skær svampene ud i mindre stykker, og steg dem gyldne på en varm pande. Skær de syltede jordbær, hyldeblomst, svampe og asier ud i mindre stykker. De grønne jordbær, asier og svampe skal have samme størrelse som kartoflerne.

3
Færdig

Og

Vend svampe, kartofler og de syltede ingredienser, og smag til med salt.

4
Færdig

Og

Skær de sidste kartofler i mindre stykker, og kog helt møre i mælken med hvidløg. Sigt mælken fra, blend massen, og mæt den med olivenolie, til cremen er tyk.

5
Færdig

Til sidst

Anret det hele med cremen i bunden og derefter kartoffelsalaten. Dæk til sidst med fintsnittet blomsterkarse og syltet hyldeblomst.

previous
Kartoffelrulle med saltet torsk og friskost
next
Rødspætte stegt på brød med kartoffelpakker og sæsonens urter

Add Your Comment