400 g æggeblommekartofler | |
Syltede grønne jordbær, hyldeblomst, svampe og asier | |
100 g sæsonens svampe | |
4 fed hvidløg | |
2 dl sødmælk | |
Olivenolie | |
Blomsterkarse |
1 Færdig | FørstKog ¾ af kartoflerne møre i saltet vand, og skær dem derefter i små firkanter. |
2 Færdig | DerefterSkær svampene ud i mindre stykker, og steg dem gyldne på en varm pande. Skær de syltede jordbær, hyldeblomst, svampe og asier ud i mindre stykker. De grønne jordbær, asier og svampe skal have samme størrelse som kartoflerne. |
3 Færdig | OgVend svampe, kartofler og de syltede ingredienser, og smag til med salt. |
4 Færdig | OgSkær de sidste kartofler i mindre stykker, og kog helt møre i mælken med hvidløg. Sigt mælken fra, blend massen, og mæt den med olivenolie, til cremen er tyk. |
5 Færdig | Til sidstAnret det hele med cremen i bunden og derefter kartoffelsalaten. Dæk til sidst med fintsnittet blomsterkarse og syltet hyldeblomst. |