1 bagekartoffel | |
50 g torsk | |
Timian og citronverbena | |
50 g friskost | |
Fløde | |
Til salaten | |
En halv håndfuld ærteskud | |
Et par stængler tropæolum | |
½ tsk citronsaft | |
½ tsk peber | |
1 tsk olivenolie | |
Salt |
1 Færdig | FørstSalt torsken i en times tid, og skær den derefter i tynde skiver. |
2 Færdig | DerefterSkær meget tynde skiver af kartoffel på et mandolinjern, og blanchér i saltet vand i 1 minuts tid. |
3 Færdig | OgKom nu skiverne i koldt vand. Skær dem til i rektangler, læg lidt urter på og derefter skiver af saltet torsk. Rul det hele sammen, og skær rullen til i hver ende. |
4 Færdig | OgRør friskosten op med fløde, til den er som en blød creme. |
5 Færdig | Til sidstAnret som vist på billedet. |