Kartoffelpasta med stenbiderrogn og hibiscus

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 bagekartofler
Smør
Salt
5 dl grøntsagsfond
100 g Vesterhavsost
100 g renset stenbiderrogn
Citronskal
Blendet tørret hibiscus
Rød skovsyre

Kartoffelpasta med stenbiderrogn og hibiscus

Af: Mette Dahlgaard fra bogen 'Gemyse' / Foto: Flemming Gernyx

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kartoflerne skrælles og skæres til spaghettier på en mandolin eller en spiralizer. Sæt en gryde vand over med lidt smør og salt i og blancher kartoffelbåndene. Når de er møre og endnu har bid, tages gryden af, og vandet sigtes fra.

2
Færdig

Derefter

Kog grøntsagsfonden op og blend osten ned i med en stavblender. Smag den til med salt og smør. Smag stenbiderrognen til med salt og revet citronskal.

3
Færdig

Til sidst

Kartoffelbåndene vendes i ostesaucen og afdryppes, inden de anrettes på tallerkenen. Stenbiderrognen lægges på, og der drysses med hibiscusstøv gennem en fin tesigte og pyntes med rød skovsyre.

previous
Jomfruhummer med chorizo og parmesan
next
Rabarber med rabarbersorbet

Add Your Comment