Karamelliserede æbler

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 stk. Belle de boskoop-æbler
4 spsk brunt sukker
4 spsk rosiner eller anden tørret frugt
8 valnødder
20 g smør

Karamelliserede æbler

Af: Olivia Stahly / Foto: Marte Kopperud / Oversættelse: Maja Kloster Søndergaard

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Forvarm en ovn på 180 grader. Vask æblerne, og skær kernehuset ud. Kom æblerne i et ildfast fad, og fyld dem med rosiner og hakkede valnødder. Læg lidt smør på toppen, og strø sukker henover.

2
Færdig

Til sidst

Bag æblerne i ovnen 10 minutter, inden du tager det ildfaste fad ud og pynter æblerne med valnøddestykker. Bag æblerne videre i 20-25 minutter, til de er bløde i midten. Servér med flødeskum eller is. I stedet for sukker kan æblerne få et lag æblegelé.

previous
Æble- og valnøddesmuldredejstærte
next
Falafler

Add Your Comment