Kantarelbruschetta med ingefær og chili

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 store skiver landbrød
200 g kartofler
1, finthakket skarlotteløg
1, presset fed hvidløg
1, fintrevet frisk ingefær
1, finthakket frisk rød chili
1 bdt. kruspersille
2 spsk smør
1 tsk olivenolie
Parmesan

Kantarelbruschetta med ingefær og chili

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Varm en grillpande godt op. Smør olivenolien på de to skiver brød, og grill dem på panden i 1 minut på hver side, til de er sprøde.

2
Færdig

Derefter

På samme pande smelter du nu smørret, og løget sauteres hurtigt efterfulgt af chili og hvidløg, som steger med i et par minutter.

3
Færdig

Og

Tilsæt kantarellerne, og steg dem hårdt med i 5 minutter. Vend til sidst ingefær og persille i blandingen.

4
Færdig

Til sidst

Anret de sauterede svampe på det grillede brød, og riv rigeligt parmesan over ved servering

previous
Escamoles xicxanac (myreæg)
next
Råmarinerede karljohansvampe med spejlæg og friteret grønkål

Add Your Comment