2 store skiver landbrød | |
200 g kartofler | |
1, finthakket skarlotteløg | |
1, presset fed hvidløg | |
1, fintrevet frisk ingefær | |
1, finthakket frisk rød chili | |
1 bdt. kruspersille | |
2 spsk smør | |
1 tsk olivenolie | |
Parmesan |
1 Færdig | FørstVarm en grillpande godt op. Smør olivenolien på de to skiver brød, og grill dem på panden i 1 minut på hver side, til de er sprøde. |
2 Færdig | DerefterPå samme pande smelter du nu smørret, og løget sauteres hurtigt efterfulgt af chili og hvidløg, som steger med i et par minutter. |
3 Færdig | OgTilsæt kantarellerne, og steg dem hårdt med i 5 minutter. Vend til sidst ingefær og persille i blandingen. |
4 Færdig | Til sidstAnret de sauterede svampe på det grillede brød, og riv rigeligt parmesan over ved servering |