3 dl piskefløde | |
2 dl mælk | |
2 gelatineblade | |
½ dl sukker | |
4 kanelstænger | |
Pærechutney | |
4 pærer | |
1 vaniljestang | |
3 kardemommekapsler | |
1 stjerneanis | |
5 nelliker | |
Sort peber | |
1 kanelstang | |
1 knivspids safran | |
40 g sukker | |
Saft fra 2 appelsiner |
1 Færdig | FørstKog fløde og mælk op med sukker og kanelstænger. Tilsæt udblødt gelatine og sigt massen. |
2 Færdig | DerefterHæld den på små glas og stil koldt i 2 timer, så de sætter sig. |
3 Færdig | OgSkræl pærerne og kog dem møre i en lage af sukker og appelsinsaft sammen med alle krydderierne. Hvis de koger tørre, inden de er møre, tilsættes mere appelsinsaft. |
4 Færdig | Til sidstServér de små glas panna cotta sammen med pærechutneyen. |