Kanel-panna cotta med krydderpære

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

3 dl piskefløde
2 dl mælk
2 gelatineblade
½ dl sukker
4 kanelstænger
Pærechutney
4 pærer
1 vaniljestang
3 kardemommekapsler
1 stjerneanis
5 nelliker
Sort peber
1 kanelstang
1 knivspids safran
40 g sukker
Saft fra 2 appelsiner

Kanel-panna cotta med krydderpære

Af: Torben Klitbo & Casper Aaquist / Foto: Mikkel Heriba / Styling: Christine Rudolph

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kog fløde og mælk op med sukker og kanelstænger. Tilsæt udblødt gelatine og sigt massen.

2
Færdig

Derefter

Hæld den på små glas og stil koldt i 2 timer, så de sætter sig.

3
Færdig

Og

Skræl pærerne og kog dem møre i en lage af sukker og appelsinsaft sammen med alle krydderierne. Hvis de koger tørre, inden de er møre, tilsættes mere appelsinsaft.

4
Færdig

Til sidst

Servér de små glas panna cotta sammen med pærechutneyen.

previous
Samosa med kartofler og ærter
next
Pebernødder

Add Your Comment