Kammusling, broccoli og bagte tomater

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

500 g daddeltomater
100 g sorte kalamataoliven
12 kammuslinger
1 stk broccoli
3 spsk hasselnødolie
Olie til stegning
Salt og peber

Kammusling, broccoli og bagte tomater

Af: Marcus Lund Sandemann / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Tænd ovnen på 150 grader. Tag stenen ud af olivenerne, og tør/bag dem nogle timer. Flæk tomaterne på langs, og drys med salt og peber. Bag dem samme tid som olivenerne.

2
Færdig

Derefter

Pil musklen fra kammuslingerne. Skær broccolien ud i buketter. Varm en pande op, steg kammuslingerne gyldne på den ene side. Vend dem, og steg dem kort. Tag dem fra, og lad dem hvile kort. Steg nu broccolibuketterne ved høj varme, og krydr med salt og peber.

3
Færdig

Til sidst

Server kammuslingerne med de lune, bagte tomater, hasselnødolie, broccolibuketter og knuste, sorte oliven.

previous
Jordskokmousse, krokant og persillegranité
next
Haldi-grøntsager

Add Your Comment