• Home
  • Grønt
  • Kalvehjerter med syltede rødløg, aioli og timian
Kalvehjerter med syltede rødløg, aioli og timian

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

6 rødløg
½ dl æbleeddike
1 dl vand
2 spsk rørsukker
2 laurbærblade
10 peberkorn
400 g kalvehjerter
Salt og peber
1 kogt kartoffel
2 æggeblommer
1 tsk salt
1 fed hvidløg, revet
1 tsk sennep
½ dl god olivenolie
1 lille bdt. frisk timian, grofthakket

Kalvehjerter med syltede rødløg, aioli og timian

Af: Flemming Schiøtt Hansen / Foto: Stine Christiansen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Når du skal lave dine syltede rødløg, skærer du rødløgene i både og koger dem sammen med eddike, vand, rørsukker, laurbær og peberkorn i 2 minutter. Tag gryden af varmen, og lad løgene trække i lagen, til de er lune.

2
Færdig

Derefter

Kalvehjerterne tilbereder du ved at skære dem ud i skiver på 2 centimeters tykkelse og stege/grille hver skive 2-3 minutter på hver side. Drys med salt og peber, og skær de stegte hjerter ud i tynde skiver. Kom skiverne ned til løgene, så de kan blive marineret lidt i eddikelagen.

3
Færdig

Og

Aiolien laver du ved at mose kartoflen med en gaffel og røre den sammen med de øvrige ingredienser på nær olien. Tilsæt olien til sidst i en tynd stråle, til konsistensen er god.

4
Færdig

Til sidst

Anret hjerte, aioli og løg på et fad. Hæld resten af kogelagen fra løgene ud over, og drys med masser af frisk timian.

previous
Hindbær med creme, nødder og chokolade
next
Langtidsstegt, grillet oksebryst med porrer, sortkål og kryddersmør

Add Your Comment