Kakaokage uden sukker og gluten

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 moden banan
½ vaniljestang, korn
3 æg
4 spsk smagsneutral olie
4 spsk honning
65 g mandelmel
50 g kakaopulver
1 tsk bagepulver
1 nip salt

Kakaokage uden sukker og gluten

Af: Jasmin Gabay fra bogen 'Klimakløgtigt kagekalas'

Når jeg siger uden sukker, er det selvfølgelig raffineret sukker, jeg taler om. Den her er simpelthen en af de bedste sundere kager, jeg nogensinde har smagt. Den kan det hele, OG man får brugt de brune bananer fra køleskuffen.

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Tænd ovnen på 175 grader. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom alle ingredienser i en foodprocessor og blend.

2
Færdig

Derefter

Kom dejen i en 18 cm springform med bagepapir og bag kagen i ca. 30-35 minutter.

3
Færdig

Til sidst

Når kagen er kølet helt af, kan den dekoreres med letpisket fløde og friske hindbær.

TIP: Du kan også sagtens lave muffins af dejen. Så er bagetiden i stedet 12-15 minutter.

previous
Havtorntærter med bagt marengs
next
Hurtig hummus

Add Your Comment