1 moden banan | |
½ vaniljestang, korn | |
3 æg | |
4 spsk smagsneutral olie | |
4 spsk honning | |
65 g mandelmel | |
50 g kakaopulver | |
1 tsk bagepulver | |
1 nip salt |
Når jeg siger uden sukker, er det selvfølgelig raffineret sukker, jeg taler om. Den her er simpelthen en af de bedste sundere kager, jeg nogensinde har smagt. Den kan det hele, OG man får brugt de brune bananer fra køleskuffen.
1 Færdig | FørstTænd ovnen på 175 grader. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom alle ingredienser i en foodprocessor og blend. |
2 Færdig | DerefterKom dejen i en 18 cm springform med bagepapir og bag kagen i ca. 30-35 minutter. |
3 Færdig | Til sidstNår kagen er kølet helt af, kan den dekoreres med letpisket fløde og friske hindbær. TIP: Du kan også sagtens lave muffins af dejen. Så er bagetiden i stedet 12-15 minutter. |