Pandekager | |
1 banan | |
3 dl plantemælk | |
2 spsk ahornsirup | |
1 spsk æbleeddike | |
185 g quinoamel | |
2 spsk kakaopulver | |
2 tsk bagepulver | |
1 spsk smeltet kokos-olie | |
50 g mørk chokolade | |
smeltet plantebaseret smør til stegning | |
Topping | |
kakaocreme | |
plantebaseret yoghurt nøddesmør | |
frosne bær |
1 Færdig | FØRSTStart med at blende banan, plantemælk, sirup og eddike. Hæld blandingen over i en stor skål og tilføj de tørre ingredienser til pandekagerne. Smelt kokosolien og kom også den i. Brug et piskeris til at piske klumperne ud af dejen. Hak den mørke chokolade og vend den i dejen. |
2 Færdig | DerefterVarm en pande og sæt den på lavt blus. Pensl panden med smeltet smør og kom klatter af dej på panden. Klatterne skal være 8-10 cm i diameter. |
3 Færdig | OgSteg pandekagerne i et par minutter, før du vender dem og steger dem i yderligere 1 minut på den anden side. Fortsæt, indtil der ikke er mere dej. |
4 Færdig | Til sidstServer pandekagerne lune med forskellig topping. |