Kakao-banan-pandekager på quinoamel

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Pandekager
1 banan
3 dl plantemælk
2 spsk ahornsirup
1 spsk æbleeddike
185 g quinoamel
2 spsk kakaopulver
2 tsk bagepulver
1 spsk smeltet kokos-olie
50 g mørk chokolade
smeltet plantebaseret smør til stegning
Topping
kakaocreme
plantebaseret yoghurt nøddesmør
frosne bær

Kakao-banan-pandekager på quinoamel

Af: Asta Just Schack fra bogen 'Mit grønne morgenbord'

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Start med at blende banan, plantemælk, sirup og eddike. Hæld blandingen over i en stor skål og tilføj de tørre ingredienser til pandekagerne. Smelt kokosolien og kom også den i. Brug et piskeris til at piske klumperne ud af dejen.

Hak den mørke chokolade og vend den i dejen.

2
Færdig

Derefter

Varm en pande og sæt den på lavt blus. Pensl panden med smeltet smør og kom klatter af dej på panden. Klatterne skal være 8-10 cm i diameter.

3
Færdig

Og

Steg pandekagerne i et par minutter, før du vender dem og steger dem i yderligere 1 minut på den anden side.

Fortsæt, indtil der ikke er mere dej.

4
Færdig

Til sidst

Server pandekagerne lune med forskellig topping.

previous
Quinoagrød med karamelliseret banan og pæresirup
next
Spinatpandekager med bær og chokolade

Add Your Comment