Jordskoktopsuppe

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Garniture
20 jordskoktoppe
2 spsk olivenolie
Salt
Suppe
1 løg
300 g kartofler
10 jordskoktoppe
0,8 l god hønse- eller grøntsagsbouillon
50 g smør
4 spsk fløde
Salt

Jordskoktopsuppe

Af: Mette Helbæk / Foto: Stine Christiansen

Sådan gør du

1
Færdig

Garniture

1. Tænd ovnen på 160 grader. Vend toppene med olivenolie og salt, og bag dem, til de er sprøde. Det tager cirka 20 minutter.

2
Færdig

Suppe

2. Smelt lidt af smørret i en gryde. Skræl kartofler og løg, og skær dem i grove tern.

3. Kom dem op i gryden sammen med jordskoktoppene, og sautér ved mellemvarme 5-10 minutter. Hæld bouillonen på, og lad suppen koge, til alt er mørt – cirka 10 minutter.

4. Kom suppen i en blender sammen med smørret, og blend rigtig grundigt i 3-4 minutter ved høj hastighed. Smag til med salt.

5. Dryp med fløde, og drys med de bagte jordskoktoppe ved servering.

previous
Stegt lammebryst og lammebrisler med hvide asparges
next
Porrestokke med knust æg og porreblomster

Add Your Comment