10-12 jordskokker | |
1 fed hvidløg | |
1/2 l fløde | |
1 stor håndfuld revet parmesan | |
Brødkrummer af to skiver tørt brød | |
300 g østershatte | |
Friske timianblade | |
1 spsk olivenolie | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstSkyl og skræl jordskokkerne grundigt. |
2 Færdig | DerefterBørst eventuelt jord af svampene, og riv dem i mindre stykker. |
3 Færdig | OgPres hvidløget, og rør det sammen med timianblade, salt, peber, parmesan og fløde i en skål. |
4 Færdig | OgFordel svampe og jordskokker i et ildfast fad og hæld blandingen over. |
5 Færdig | Til sidstLæg til sidst brødkrummer og det sidste parmesan på toppen. Dryp med olie, og bag fadet i ovnen ved 200 grader i cirka 30-40 minutter. |