Jordskoksuppe med kartoffel og porre

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

200 g porrehvidt, fintsnittet
2 spsk olivenolie
400 g jordskokker i tern
200 g kartofler i tern
1,2 l grøntsagsbouillon
friskkværnet peber
evt. salt + citronsaft
Pynt
brøndkarse eller purløg

Jordskoksuppe med kartoffel og porre

Af: Catherine Daverne / Foto: Helle Moos / Fra bogen: Simple Supper

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Sauter fintsnittede porrer i olie i et par minutter ved høj varme.

2
Færdig

DEREFTER

Tilsæt jordskokker, kartofler og bouillon. Kog suppen op, og lad den simre i 10-15 minutter, eller til grøntsagerne er kogt helt møre.

3
Færdig

OG

Smag suppen til med friskkværnet peber, evt. salt og lidt citronsaft. Hvis du tilsætter salt, inden jordskokkerne er kogt helt møre, kan de være svære at blende helt ud i suppen.

4
Færdig

TIL SIDST

Server suppen, som den er, eller blend den til en fløjlsblød konsistens. Anret med brøndkarse eller purløg.

previous
Svampebouillon med kombutang og sojasauce
next
Ærtesuppe med peberrod og wasabi

Add Your Comment