6 cl. Bulleit Bourbon infuseret med kamilleblomst | |
3 cl. friskpresset citronjuice | |
1½ cl. sukkersirup | |
6 dråber Henri Bourdain-pastis | |
⅓ hvide af et æg |
1 Færdig | FørstStart med at lave din Bulleit Bourbon med kamilleblomst. Det gør du ved at tilsætte 3 gram kamilleblomster til en flaske Bulleit Bourbon. Lad stå i 24 timer, inden du sier det igennem en fintmasket si eller et osteklæde. |
2 Færdig | DerefterHerefter laver du din sukkersirup. Tag 1 del vand til 1,75 dele sukker, og varm stille og rolig massen op til den bliver til sirup. |
3 Færdig | Til sidstBland det hele i en shaker, som du ryster kort uden is - et såkaldt dry shake. Fyld herefter shakeren med is og shak i 10 sekunder. Til sidst strainer (eller sier) du din cocktail over frisk is i en whiskytumbler. |