Hugorm

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

6 cl. Bulleit Bourbon infuseret med kamilleblomst
3 cl. friskpresset citronjuice
1½ cl. sukkersirup
6 dråber Henri Bourdain-pastis
hvide af et æg

Hugorm

Af: Lidkøb

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Start med at lave din Bulleit Bourbon med kamilleblomst. Det gør du ved at tilsætte 3 gram kamilleblomster til en flaske Bulleit Bourbon. Lad stå i 24 timer, inden du sier det igennem en fintmasket si eller et osteklæde.

2
Færdig

Derefter

Herefter laver du din sukkersirup. Tag 1 del vand til 1,75 dele sukker, og varm stille og rolig massen op til den bliver til sirup.

3
Færdig

Til sidst

Bland det hele i en shaker, som du ryster kort uden is - et såkaldt dry shake. Fyld herefter shakeren med is og shak i 10 sekunder. Til sidst strainer (eller sier) du din cocktail over frisk is i en whiskytumbler.

previous
Klassiske kransekagestykker
next
Grillede vafler med sauteret spinat, spejlæg, rosmarin og sprød serranoskinke

Add Your Comment