8 stk. hotdogbrød, gerne brioche | |
8 stk. gode pølser fra slagteren | |
8 spsk god ketchup | |
8 spsk god remoulade | |
3 store løg | |
250 ml Syltet eddikelage til agurkesalat | |
1 agurk | |
Olie til friturestregning | |
Havsalt | |
Karse til pynt |
Hotdogs er en favorit hos både børn og vokse både til hverdag og fest. Den kan nemt gøres ekstra lækker med gode pølser fra slagteren, hjemmesyltede agurker og hjemmelavede ristede løg. Lav forskelligt tilbehør og lad alle lave deres egne hotdogs ved bordet. Denne version er helt simpel, for nogle gange er det bare det bedste.
1 Færdig | FØRSTSnit agurken i tynde skiver gerne på mandolinjern og kom den i et sylteglas eller lille skål. |
2 Færdig | DEREFTERTænd ovnen på 180 grader, og steg pølserne ved lav varme. Sæt samtidig olien over i en tykbundet gryde. |
3 Færdig | OGSnit løg i tynde ringe, kom dem i en skål og drys mel over, så det dækker godt over løgene. Kom løgene i en si og sigt det overskydende mel fra. Tjek om olien er varm nok ved at komme én løgring i. Hvis det bruser omkring ringen, er olien klar. Når den er varm, kommer du løgringene i olien. De skal være lysebrune/brune, når du tager dem op. Læg dem på et stykke køkkenrulle, så olien kan dryppe af. Drys med havsalt. |
4 Færdig | Til sidstLun hotdogbrødet og hæld lagen fra agurkerne. Anret det hele med brød, pølser, ketchup, remoulade, agurkesalat, sprøde ristede løg og til sidst karse. Velbekomme! |