• Home
  • Forside
  • Hjemmelavet yoghurt med pistacienødder og bær
Hjemmelavet yoghurt med pistacienødder og bær

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 l sødmælk
5 dl yoghurt naturel
Masser af blandede, friske sommerbær
Hakkede, afskallede pistacienødder

Nutritional information

Hjemmelavet yoghurt med pistacienødder og bær

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Varm mælken op i en tykbundet gryde til lige før kogepunktet. Sluk for blusset, og lad den køle ned, til den er lige akkurat fingervarm – det vil sige cirka 30 grader.

2
Færdig

Derefter

Pisk yoghurten i mælken, dæk gryden til, og lad den stå ved stuetemperatur i 6 timer.

3
Færdig

Og

Efter 6 timer har yoghurtkulturen omdannet sukkerstofferne i mælken til en tyk yoghurt, som smager meget bedre end den købte.

4
Færdig

Og

Stil den på køl. Nu kan den holde sig i cirka 5 dage.

5
Færdig

Til sidst

Servér den med pistacienødder og masser af friske bær ovenpå.

previous
Avocadojuice
next
Quinoapandekager med granatæble, lime og kokoscreme

Add Your Comment