Hanna Fiechters perlehøns med salvie

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

8 blade frisk salvie
2 spsk olivenolie
4 lår fra perlehøne
1½ dl tør hvidvin
Salt og peber

Hanna Fiechters perlehøns med salvie

Af: Myriam Zumbühl / Foto: Danny Christensen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Steg salviebladene hurtigt på hver side i varm olivenolie. Tag bladene af panden, og lad dem tørre på et stykke køkkenrulle.

2
Færdig

Derefter

Drys salt og peber på lårene, brun dem herefter på begge sider i salvieolien.

3
Færdig

Til sidst

Tilsæt hvidvinen, og lad perlehønen stege videre i cirka 45 minutter. Tilføj lidt mere hvidvin, hvis det er nødvendigt. Server med de stegte salvieblade.

previous
Mirjam Fiechters poussiner
next
Lisa Fiechters marinerede andebryst

Add Your Comment