• Home
  • Dansk
  • Gulerødder glaseret i honning, gulerodssaft og timian
Gulerødder glaseret i honning, gulerodssaft og timian

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 kg gulerødder uden top
1 spsk æbleeddike
1 bdt. gulerødder med top
1 spsk honning
Frisk timian
Salt og peber
1 spsk olivenolie

Gulerødder glaseret i honning, gulerodssaft og timian

Af: Mette Helbæk / Foto: Stine Christiansen/Skovdal

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Start med at skrælle de topløse gulerødder, og kør dem til juice på en saftpresser. Kom gulerodssaften i en gryde, og lad den reducere til 1 deciliter sammen med æbleeddiken.

2
Færdig

Derefter

Vask de resterende gulerødder grundigt. Varm en god stor pande op, og kom olivenolien ved. Rist gulerødderne i 3-4 minutter, og kom til sidst den reducerede gulerodssaft og honning ved.

3
Færdig

Til sidst

Dryp eventuelt lidt mere æbleeddike over, hvis gulerødderne bliver for søde. Lad det simre et minuts tid. Kom rødderne over på et smukt fad, og drys timian, salt og friskkværnet peber over. Server straks.

previous
Honningmandelkage med stikkelsbær og lavendel
next
Andebryst i tamari, honning og stjerneanis

Add Your Comment