Bøffer | |
200 g gulerod | |
200 g sød kartoffel | |
125 g løg (et medium løg) | |
2 håndfulde koriander eller persille | |
2 æg | |
2 dl fuldkornsmel, havregryn eller lignende | |
Salt og peber | |
Salat | |
¼ rødkål eller hvidkål | |
1 håndfuld persille eller koriander | |
Sennepsdressing | |
1 dl yoghurt naturel | |
1½ tsk. sød sennep | |
Salt og peber | |
Evt. lidt sukker eller honning | |
Tilbehør | |
Fuldkornspita | |
Evt. syltede agurker eller ristede løg |
1 Færdig | BøfferneSkræl gulerødder og kartofler. Pil løget. Riv alle tre elementer groft, evt. i en foodprocessor. Skyl og hak krydderurterne fint. Bland grøntsager og krydderurter i en stor skål og tilsæt æg, mel, salt og peber. Rør farsen godt sammen. Steg en lille bøf, så du evt. kan smage farsen til med salt og peber. Steg bøfferne i 7-10 minutter på hver side ved medium varme. |
2 Færdig | SalatSnit rødkålen fint, hak persillen groft og bland dem sammen. |
3 Færdig | SennepsdressingRør yoghurten med sennep. Smag til med salt og peber, og evt. sukker, hvis du bruger stærk sennep. |
4 Færdig | Til sidstLun pitabrødene i ovnen. Fyld de lune pitabrød med salat, dressing og to små bøffer i hver. Tilføj evt. syltede agurker og ristede løg. |