• Home
  • Dansk
  • Gulerodsbøffer med sød kartoffel og friske urter
Gulerodsbøffer med sød kartoffel og friske urter

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Bøffer
200 g gulerod
200 g sød kartoffel
125 g løg (et medium løg)
2 håndfulde koriander eller persille
2 æg
2 dl fuldkornsmel, havregryn eller lignende
Salt og peber
Salat
¼ rødkål eller hvidkål
1 håndfuld persille eller koriander
Sennepsdressing
1 dl yoghurt naturel
1½ tsk. sød sennep
Salt og peber
Evt. lidt sukker eller honning
Tilbehør
Fuldkornspita
Evt. syltede agurker eller ristede løg

Gulerodsbøffer med sød kartoffel og friske urter

Af: Marie Klee, www.carrotstick.dk / Foto: Isabell Rahbek

Sådan gør du

1
Færdig

Bøfferne

Skræl gulerødder og kartofler. Pil løget. Riv alle tre elementer groft, evt. i en foodprocessor.

Skyl og hak krydderurterne fint. Bland grøntsager og krydderurter i en stor skål og tilsæt æg, mel, salt og peber.

Rør farsen godt sammen.

Steg en lille bøf, så du evt. kan smage farsen til med salt og peber. Steg bøfferne i 7-10 minutter på hver side ved medium varme.

2
Færdig

Salat

Snit rødkålen fint, hak persillen groft og bland dem sammen.

3
Færdig

Sennepsdressing

Rør yoghurten med sennep. Smag til med salt og peber, og evt. sukker, hvis du bruger stærk sennep.

4
Færdig

Til sidst

Lun pitabrødene i ovnen. Fyld de lune pitabrød med salat, dressing og to små bøffer i hver. Tilføj evt. syltede agurker og ristede løg.

previous
Tempuraasparges med citronmayo, stegte tomater og rugbrødschips i sojabaseret sauce
next
Supernem vegansk ramen

Add Your Comment