• Home
  • Bagværk
  • Grynfri granola med græskarkerner og kokosflager
Grynfri granola med græskarkerner og kokosflager

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

5 dl kokosflager
2 ½ dl græskarkerner
2 ½ dl valnødder
3 spsk chiafrø
1 knsp salt
1 dl ahornsirup
2 spsk smeltet kokos-olie
1 tsk kanel

Grynfri granola med græskarkerner og kokosflager

Af: Asta Just Schack fra bogen 'Mit grønne morgenbord'

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Varm ovnen op til 200 °C varmluft.

2
Færdig

Derefter

Kom alle ingredienserne i en skål og vend det med enten en ske eller med dine hænder.
Beklæd en bageplade med bagepapir og spred granolaen ud. Bag i ovnen i ca. 15 minutter.

3
Færdig

Til sidst

Tag granolaen ud, når den har taget farve. Lad den køle helt af, før du kommer den på glas eller i anden opbevaring. Kan holde sig i 3 ugers tid.

previous
Kokosyoghurt
next
Quinoagrød med karamelliseret banan og pæresirup

Add Your Comment