Grov krydderurtepesto

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 bdt. bredbladet persille
1 bdt. kørvel
1 bdt. frisk oregano
2 spsk ristede pinjekerner
200 g parmesanost
2 fed hvidløg
Saften og skrællen af en ½ økologisk citron
2-3 dl ekstra jomfruolivenolie
Salt og peber

Nutritional information

Grov krydderurtepesto

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Pak blenderen sammen, og tag i stedet den store kniv frem. Hak krydderurterne og hvidløgene fint, og skær parmesanen i bittesmå tern. Bland det hele sammen med olie, citron, salt og peber.

2
Færdig

Derefter

Ingredienserne skal lige akkurat være dækket af olien, så de virkelig kan trække smag til sig.

3
Færdig

Til sidst

Lad gerne pestoen stå køligt og trække i cirka et døgn, inden du serverer den. Og nyd den med masser af friskbagt, groft brød til.

previous
Jordbær med crème anglaise
next
Aftensgrød

Add Your Comment