8 grønne blommer | |
1 l stærk Earl Grey-te | |
1 citron | |
200 g hvid chokolade | |
400 g piskefløde | |
4 blade husblas |
1 Færdig | FørstLav 1 liter Earl Grey-te, og lad tebladene samt skal af 1 citron trække i vandet cirka 10 minutter. Sigt, og smag til med sukker efter behov. Køl teen helt ned. Skær de grønne blommer ud i både, og læg dem i den kolde te mindst en time. |
2 Færdig | DerefterHak den hvide chokolade fint. Læg husblassen i koldt vand. Lun halvdelen af fløden op til lige under kogepunktet. Vrid husblassen for vand, og smelt i fløden. Hæld over den hvide chokolade. Rør homogent. |
3 Færdig | OgPisk imens fløden let og cremet. Vend det hele sammen, og sæt det på køl mindst en time. |
4 Færdig | Til sidstServér den hvide chokolademousse med blommerne ovenpå. Hæld iste over og servér. |