• Home
  • Dessert
  • Grønne blommer i te, hvid chokolade og iste
Grønne blommer i te, hvid chokolade og iste

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

8 grønne blommer
1 l stærk Earl Grey-te
1 citron
200 g hvid chokolade
400 g piskefløde
4 blade husblas

Grønne blommer i te, hvid chokolade og iste

Af: Marcus Lund Sandemann / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Lav 1 liter Earl Grey-te, og lad tebladene samt skal af 1 citron trække i vandet cirka 10 minutter. Sigt, og smag til med sukker efter behov. Køl teen helt ned. Skær de grønne blommer ud i både, og læg dem i den kolde te mindst en time.

2
Færdig

Derefter

Hak den hvide chokolade fint. Læg husblassen i koldt vand. Lun halvdelen af fløden op til lige under kogepunktet. Vrid husblassen for vand, og smelt i fløden. Hæld over den hvide chokolade. Rør homogent.

3
Færdig

Og

Pisk imens fløden let og cremet. Vend det hele sammen, og sæt det på køl mindst en time.

4
Færdig

Til sidst

Servér den hvide chokolademousse med blommerne ovenpå. Hæld iste over og servér.

previous
Oksekæberagout med blommekompot
next
Byggrød med muslinger og græskar

Add Your Comment