Lidt salt | |
1 bdt. grønne asparges | |
1 burrata (gerne ud af køleskabet ½-1 time før servering) | |
3-4 spsk. trøffelolie | |
Salt og peber | |
Evt. nybagt brød |
Burrata er en blødere og mere cremet udgave af mozzarella. I produktionen bliver små rester fra mozzarellaen blandet med fløde for at danne osten stracciatella. Herefter bliver det indkapslet i den elastiske ostemasse for at holde på det cremede stracciatella. Hvis du ikke kan købe burrata, kan du også bruge en bøffelmælksmozzarella, hvilket også er mere cremet end en normal mozzarella lavet på komælk.
1 Færdig | FørstBring en gryde med saltet vand i kog. Knæk bunden af aspargesene, og kog dem i 2 min. Kom dem derefter straks under koldt vand. |
2 Færdig | DerefterDel burrata i to eller fire dele. Anret delene på en serveringstallerken. Skær aspargesene i mindre stykker, og kom dem hen over. |
3 Færdig | Til sidstOverhæld med trøffelolie, og smag til med salt og masser af peber. Servér evt. med nybagt brød. |