• Home
  • Dansk
  • Grønne asparges med burrata og trøffelolie
Grønne asparges med burrata og trøffelolie

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Lidt salt
1 bdt. grønne asparges
1 burrata (gerne ud af køleskabet ½-1 time før servering)
3-4 spsk. trøffelolie
Salt og peber
Evt. nybagt brød

Grønne asparges med burrata og trøffelolie

Af: Helle Brønnum Carlsen og Louise Beck Brønnum (fra bogen SÆSON)

Sådan gør du

Burrata er en blødere og mere cremet udgave af mozzarella. I produktionen bliver små rester fra mozzarellaen blandet med fløde for at danne osten stracciatella. Herefter bliver det indkapslet i den elastiske ostemasse for at holde på det cremede stracciatella. Hvis du ikke kan købe burrata, kan du også bruge en bøffelmælksmozzarella, hvilket også er mere cremet end en normal mozzarella lavet på komælk.

1
Færdig

Først

Bring en gryde med saltet vand i kog. Knæk bunden af aspargesene, og kog dem i 2 min. Kom dem derefter straks under koldt vand.

2
Færdig

Derefter

Del burrata i to eller fire dele. Anret delene på en serveringstallerken. Skær aspargesene i mindre stykker, og kom dem hen over.

3
Færdig

Til sidst

Overhæld med trøffelolie, og smag til med salt og masser af peber. Servér evt. med nybagt brød.

previous
Rabarbersaft
next
Hvide asparges med løvstikkehollandaise og friterede løvstikke

Add Your Comment