2-3 stilke ribbet grønkål | |
2 stk. æbler | |
1 stor håndfuld ristede hasselnødder | |
1 rødløg | |
3 dl vand | |
1 spsk rørsukker | |
2 stk. hel nellike | |
1 dl æbleeddike | |
2 dl fløde | |
1 spsk hvid balsamico | |
Friskkværnet peber |
1 Færdig | FørstSkræl rødløget, og skær det i tynde både. Kog en lage på æbleeddike, vand, nellike og sukker. Læg løgbådene i lagen, og lad dem trække i en time. |
2 Færdig | DerefterImens hakker du grønkålsbladene groft og skærer æblerne i fine tern. |
3 Færdig | OgVend grønkålsbladene og æblerne i en hvid dressing lavet på fløde, hvid balsamico og friskkværnet sort peber. |
4 Færdig | OgTag rødløgene op af lagen, og tilføj også dem til grønkålen. |
5 Færdig | Til sidstVend det hele, top med ristede hasselnødder, og servér eventuelt salaten som sundt tilbehør til juleskinken. |